"Nu skulle jag vilja ha en bastu och en öl någonstans"

Imorgon åker vi till New York. Jag känner att jag börde vara superexalterad men på något sätt är jag mest ledsen. Känns ju dumt att vara det, men sådant kan inte hjälpas på något vis. Och de som känner mig vet att ibland är det bara så att jag är ledsen och det är inget som jag kan göra något åt. Det får liksom värkas ut, som en varböld ungefär.

Förhoppningsvis är det borta till imorgon.

Planen är att komma dit innan paraden, Macy's parad, för att hinna se den.
Sen vill jag också se;
Empire state building
Cenral park
United nations
FAO Schwarz
Ground Zero
Statue of liberty
Rockefeller center
Chinatown
Time squere

Jag tror det är allt...
Får se om jag hinner med allting :)


Här kommer Piff och Puff.. e på språng nu... nannanana. ah, whatever

Iallafall

Såg fyra ekorrar och en jordekorre idag, samtidigt

De är som flugor här och en ganska onödig och grym sport är att jaga som med jaktgevär och äta som stackars satarna.
Egentligen är det inte så mycket mer synd om dom än den vanliga kossan Doris men i slutändan så verkade det hela ganska onödigt.

Som sagt, de jagas med jaktgevär och de är snabba så det är en konst att träffa (jag tyckte personligen att ett nät borde vara lite mer effektivt, men det är ju bara jag) sen så måste ekorren koka i fem timmar för att bli mör. De springer ju omkring en hel del mer än en ko, kanske har med saken att göra, jag vet inte, är ingen köttexpert. Och slutligen så kan man steka det för att få något som smakar som...

tadadada!

kyckling

det är en klysha men ärligt talat så kan man lika gärna äta det mörka köttet på en kyckling. Inte så mycket speciellt alls och defenitivt inte värt jagandet och tillagandet ifråga om tid och pengar. Men om man gillar det som hobby, visst.. en ganska morbid hobby om man frågar mig.

Det bästa på hela middagen var; is i isteet (de är galna i is här) och en gaffel att äta med (ingen kniv, en gaffel, bara)


En ganska morbid bild, som kan tas bort på begäran Själva middagen ifråga Med sås Själva platsen ifråga

New York, New York

Jag har totalt tröttnat på att plugga men det som borde driva mig framåt är att om jag inte är klar kommer det bli svårt att åka till New York.

New York.

Om Chicago var coolt...

Svenska pannkakor

Å, vad som kan hände en sen amerikansk natt....

Hade bestämt med en vän att dricka kaffe, fler vänner kom och vi tågade till Kruger när kaffet var slut och stället stängt.
Vi stod ett tag vid de internationella hyllorna och diskuterade mat och matvanor, vad vi saknade och vad vi saknade mer.

Jag sa att jag ville ha mat, att det känns som att jag varit hungrig i två månader, jag saknar mat, jag saknar att laga mat.

Kokt potatis
Falukorv i ugn
Spagetthi och köttfärssås (min köttfärssås, min, ingen annans)
Pannkakor... åh, svenska pannkakor


På den svenska hyllan hade de tagit bort glögg och ersatt med pannkaksmix..
Detta kan jag göra utan mix säger jag.

Gör det, gör det nu! säger Mairead

Javisst, jag behöver mjölk, ägg, mjöl och smör
(något mer?? var det något mer, eller är det verkligen så enkelt?)
och sylt, jordgubbssylt är det klassiska, men jag föredrar hallonsylt.

Så fram och tillbaka i hyllorna, vart är mjölet, hur mycket mjölk behöver vi?

Och naturligtvis.. för mycket av allting men jävligt goda pannkakor
Som crepes ungefär :) eller precis som pannkakorna de äter på Irland.

Inte amerikanskt, that's for sure.

Så, mätt och glad med nyvakna laga mat nerver, som har sovit alldeles för länge.. mer mat ska lagas

Jag kommer äta så jag spyr när jag kommer hem

Åh, kokt potatis (Håkan, släng dig i väggen)

Intet nytt

Det jag behöver är ett ställe att gå till, där jag endast kan göra det jag ska. Och jag behöver fasta tider för att gå till detta ställe.

Därför är jag världens värsta student, för student så är du överallt och ingenstans. Det finns ingen fast plats så länge man inte gör sig en fast plats själv. I Karlstad lyckades jagi nförskaffa mig en fast plats efter några år, plan 4, bibloteket, en underbar plats. En plats men vänner och kaffe :)

Men här, bibloteket är märkligt och ingen vill gå dit. Finns det ingen där som lockar så vill jag inte gå alls. Jag tycker inte om att göra saker för min skull, för andra går det bättre.

Vilket resulterar i saker att göra hela tiden och även fast jag ibland vill kämpa för att vara klar i tid och innan alla andra så verkar det för mig vara ett dött lopp.

Jag måste hela tiden slåss med mig själv för att faktiskt göra saker när jag ska istället för efteråt. På något sätt så har jag en extrem motvilja att göra något jag blir tillsagd att göra, även om det är jag som tillsäger. En envishet och vägran som för det mesta krånglar till saker för mig, för det mesta. Och ibland verkar till mig fördel, då när jag har lämnat in någotnting, och läraren verkar helt betagen av min förmåga att tänka kritiskt och se saker ur andra perspektiv. Men endast då.

I det vardagliga livet driver det mest mina vänner till vansinne så jag aldrig någonsin tycks vilja hålla med. Och för det mesta är det så människor är vänner med varandra, för att de är på samma sida, tycker likadant och gör samma saker.

Tråkigt.

Men som tur är så finns det fler rabita människor som mig och vi tycks dra oss till varandra eftersom vi vet att även om vi inte kan klara av varandra eftersom det hela tiden ska sägas emot så kan vi inte heller vara med några andra för de kan inte hantera den konstanta ström av kritik och motsägelse som vi konstant har inom oss.

Eller så hittar jag bara på allting och alla tycker jag är jobbig precis hela tiden och det finns ingen alls som tänker som jag. Men det spelar ingen roll, för om du skulle säga att du tänker som jag skulle jag automatiskt inte hålla med iallafall.

Dags för tupplur.

Obama...

Så, vad gjorde du när Obama vann?

Jag tittade på Matrix revolutions (3), jävla bra film....

Haha, naturligtvis gjorde jag något annat denna ödestigra natt som med all säkerhet kommer att gå till historien. Hur kan den inte?

Vi var väll knappt halvvägs genom filmen när någon börjar skrika helt hysteriskt ute i hallen, jag trodde först att det kanske var något allvarligt och när skrikandet inte slutade så var jag tvungen att pausa filmen och gå till kikhålet för att titta vad som stod på...

"Obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmma... he won, he won!!!!! Obaaaaaaaaaaaaaammmmaaaaaaaaaa"

Så jag gick tillbaka och startade filmen igen.

Jupp, precis det gjorde jag och sen så höll den väll på i två timmar till, det var väldigt spännande på slutet där. När man visste att Oraklet hade sagt att de var samma, att de var motsatser att de var båda anledningen till varandras existens. Och sen den totala förvirringen på slutet där, vad hände egentligen? Var kriget över, vem vann? Dog alla? Vad händer med batterierna, är människorna fortfarande batterier? är den verkliga verkligheten fortfarande mörk och styrd av maskiner? vad hände...??

Inte vet jag, men precis som när jag kom hem efter skolan och insåg att två flygplan faktiskt hade krashat in i World Trade Center tornen, att det inte var någon dålig film, så kan jag på något sätt inte ta det till mig mer än.

Jaha, det var väll inte så överraskande

och byta kanal

men, jag är ändå här. Och även om Tennessee är rödare än rödaste rappet så kommer det vara mycket snack imorgon.

och, jag kommer vara där då det faktiskt händer, i Washington DC.

och med det i åtanke, så är det lite kul att ändå kunna säga

vad gjorde du när president barack obama vann?

tittade på matrix revolutions, jävla bra film asså

:)

Halloween

Halloween 2008

RSS 2.0