Kajaking

Det var ett tag sedan som jag skrev nu. Vet inte riktigt om vad jag ska rapportera.

För närvaradne är det citat ur filmerna "private benjamin" och "madagascar" som gäller plus lite allmäna kommentarer. Det bästa var förra veckan då Signe frågade Bob varför han alldit frågar "varför?" på allting, vilket gjorde att jag och Al brast ut i skratt för det är precis vad vi säger, "but, why?" på allting eftersom det är en standard Bob kommentar. Och Signe upptäckte detta alldeles själv, vilket iofs in är en bedrift.

Var och shoppade med min roomie i torsdags, tre par skor och två tröjor för 130 dollar någonting, riktiga klipp kan jag säga :)

Och sen var det ju då den här kajak grejjen hela helgen. Naturligtvis sprang jag ner i vattnet med joggingskorna på så resten av helgen fick tillbringas i dyngsura skor eller barfota. Men jag tänkte "vad skulle fia ha gjort i den här situationen" så jag drog slutsatsen att springa omkring barfota i 20 graders värme inte gjorde så mycket. Även om det var lite kallt på lördags kvällen.

Jag uppmätte nog den yngsta åldern för min åldern någonsin den här helgen. Med mössa på och barfota fötter vid elden såg jag ut som tolv. Vid 24 år är det kanske att ta i men ändå, verkar som min nya frisyr har dragit ner min ålder yterligare. Och jag klagar inte.

Annars så är jag väll lite grann stressad över pluggandet (som alltid) så det är kanske dags att bita tänderna i det just nu.

Pictures :)

ETSU

Tid?

Jag har knappt tid som det 'r, jag 'r en evig tidsoptimist och jag har ingen som helst tidsuppfattning [t n[got h[ll. Jag 'r antingen alldeles f;r tidigt eller f;r sen, aldrig prick, aldirg. Jag f;rst[r inte hur dom g;r det.

Eftersom jag knappt har tid som det 'r, hemma i sverige s[ har jag 'nd[ tre g[nger s[ mycket tid d'r som h'r. hemma 'r jag en person, h'r 'r jag tre.

Jag ska f;rklara

Jag 'r student
vilket jag 'r hemma ox[. Det g'ller att ha kolla p[ l'sningen, g[ p[ f;rel'sningar och g;ra student/ vanliga saker, tr'na, festa, um g[s med andra.. och allt det h'r 'r tid;dande eftersom man g'rna g;r vissa saker mer 'n andra.

Jag 'r journalist
tre av fyra klasser 'r journalistik klasser vilket inneb'r mer eller mindre att jag m[ste vara en journalist, alltid titta och leta efter saker v'rt att skriva och rapportera om. Etablera kontakter och ringa och prata med folk s[ ofta jag kan. det 'r mycket springa omkring och samla information, ibland helt utan resultat men v'ldigt tids;dande

Jag 'r turist
Jag 'r ju utbytesstudent s[ jag befinner mig i ett annat land som jag v'ldigt g'rna vill se. Och vill jag turista s[ m[ste jag planera och g;ra research f;rutom det faktiska resandet... vilket 'r tids;dande..

S[ alla jag 'r v'ldigt tids;dande och just nu kombinerar jag mig turist med mig student [d jag bloggar p[ lektion. Och jag har tur, f;r jag har kompisar som g;r allt planerande s[ jag beh;ver mer eller mindre bara best'mma mig. S[ egetnligen s[ har jag tv[ av mig som jag inte hinner med.

Jag skulle beh;va ut;ka dygnet, det finns s[ mycket att g;ra och s[ lite tid. Mn 'rlig talat s[ 'r det s[ jag vill ha det. Tycker om att inte ha tid 'ven om jag just nu hade vleat kunna springa lite ox[ och tr'na p[ det underbara CPA som var det enda jag pratade om.

Till helgen s[ ska jag paddla kajak, det ni ;)

Don't dance... ever

Made a friend today, in my class. The class where I've been feeling like the akward kid no one actually wants to talk to. But to today a broke the ice a little bit by saying "I really don't know what I'm doing and I don't know what were doing, in general" and even though everyone else kind of got the point of everything I was not alone with being lost. So I got invited to join a girl to maybe get something useful done. And then I said the phrase "Were do should I appear" which broke the ice a bit more cus everybody laughed and said it was really, really cute that I said it like that. I'm never cute, I don't say cute things and I am never ever ever the "cute one" so that was a first and I liked it :)

I should have said "where should I be"... but it wasn't wrong just a little bit wierd and then everyone agreed on that they are so lucky that they have an international student in their class.

I need to get things done. Tomorrow one of my priorities is to finish up my prolonging and applie for the Washington seminar plus doing WPM II and at five I'm going with my ne found friend to dinner so that we can do the things we couldn't do today. Tomorrow will be a busy, busy day and I love it.

I say sometimes that I neeed to have my routine and people (of course) don't know what I mean so they response with asking why, cus routine is boring. But not my routine.. my routine is up early and school to four, then some excersie and then varoius projects or anything... like FiM, crouchering, scrapbooking, movies, amnesty, cinema, colouringbooks, sims2, boardgames or just hanging out. Every day at home is like a special play day in kinder garden and when FiM starts going there might 4-5 hours of sleep a night for a week and everything ends with this great party. My routine is far from boring and grey, I love my routine and I'm depending on to take it up again when returning.

Right now I'm missing the exercise bit of it but I'll be there soon, It's only my fourth week or so.

Got a C and a B- today on somethings I handed in last week, the thing was I misunderstood that we were supposed to write our comments on the actual hand in, I just thought we should discuss it in class.. Well, I'm not a particulary grade kind of person and I never had excellent grades..

I think though that my roommate will kill me soon. I keep waking her up every morning, I would be pissed at me.

flanera, spankulera... släntra?

Hur som helst så hinner jag ifatt dom och går och flåsar dom i nacken. Naturligtvis måste de gå tre i rad och prata om intressanta saker som hon den, som inte är hon den fula utan den snygga men det spelar ingen roll för de var i varje fall inte så men och så var det den men å andra sidan, kanske skulle de tänka på något annat. Alla går som om de har förfärliga ryggsmärtor eller är extremt uttråkade. Jag blir stressad av att bara titta på när de strosar och spatserar. Det är ingen som går... jag blir galet frustrerad. Och varje gång, varje gång så hör jag mina kära vänner klaga på hur sakta jag går. Och jag blir frustrerad här. Jag kan se hur deras huvud exploderar av frustration, hehe, vilket iofs är en ganska rolig syn. Men ändå, en dag kommer jag knacka någon på axeln och fråga, varför går du så in i helvete sakta, så fruktansvärt onödigt sakta..

Havla vägen från Culp Center till Clement tar dubbelt så lång tid eftersom jag hinner upp några på vägen som jag inte kan komma förbi och de tittar alltid nervöst bakåt, lixom ifall jag skulle vara en våldäktsman eller mördare, så det är väll tur att jag är det kön jag är. Å andra sidan, förstår varför de har vapen nu, för det är med att springa för livet tror jag inte att de någonsin hört talats om.

Facebook cravings

Jag tycker det 'r kul att det st[r hinkar h'r och var f;r vattnet som droppar in. Precis som hemma, enligt Maja s[ 'r jag mer eller mindre hemma, allt 'r likadant och allt finns. Men sa jag att jag uppt'ckte cherry coke, det finns inte hemma och 'r numera en favorit. Men l'skolist som man 'r borde jag nog akta mig lite.

Idag har det varit ett j'vla spring p[ mig. F;rst s[ var det frukost klockan [tta (jajamen,  varje dag :) jag tror det knappt sj'lv) och sen lektion klockan nio. Idag var ne extra kall dag d[ graderna inte steg h;gre 'n 22 s[ jag satt naturligtvis och fr;s p[ lektionen. Efter det s[ var det mer eller mindre att jaga efter m;tet om financial aid som skulle h[lla n[gonstans. Som alltid har jag alltid full koll p[ vart jg 'r och vart jag ska och s[ vidare. (eftersom jag alltid g[r [t fel h[ll borde jag kunna dra den logiska slutsatsen att om jag alltid gick [t andra h[llet ist'llet s[ skulle jag alltid g[ r'tt, men det blir nog f;r mycket att t'nka p[ tror jag) i vilket fall som helst hittade jag r'tt och det var knappt n[gon d'r men jag fick ungef'r en artikelide. Sen var det att springa hem och byta om till n[got varmare 'ven om jag gl;mde att byta skor s[ nu sitter jag fortfarande i flipflops och fryser och sen vidare till lektion nummer tv[. Jag gillar 'mnet och vad vi g;r och l'raren men hon pratar och pratar och pratar och pratar och pratar och pratar och v'nta lite... vad g;r hon mer.. jo, pratar... i all on'dlighet och man tittarp[ henne och nickar och f;rs;ker ta till sig det som hon s'ger men allt blir bara som en gr;t och man vill skada sig sj'lv, skada andra, skada l'raren sen vill man bara d; eller att n[gon ska g;ra det [t en "kill me, kill me now"

tappde tr[den lite s[ jag slutar. Iallafall s[ n'r lektionen var slut s[ var det direkt vidare till n'st m;te om ett seminarium i Washington DC och sen till Maria Costa om mitt visum. Och eftersom det slutar att g'lla 31 december s[ m[ste jag hit igen innan det datumet, s[ jag hoppas p[ att alla som vill fira ny[r med mig vill [ka till new york ;). efter det fick jag tid at prata med mamma litegran och sen vidare till v'rldens tr[kigaste bibilotek och sen middag och sen sitter jag h'r i datasalen och fr;sker g;ra n[got tjusigt p[ en mac men jag orkar inte ngagera mig s[ det kommer nog att bli en powerpoitn och nu har jag sl;sat bort en halvtimme p[ att sitta och skriva det h'r s[ det kommer att bli en sen kv'll.

Den som ångrar det som inte blivit gjort skulle gjort det som sedan ångras...

Eller jag vet inte..

Besöksantalet sjönk drastiskt...Livet i USA börjar väll bli vardagsmat för alla. Inklusive mig. Var på picknick igår, internationell picknick med de flesta utbytesstudenter. Vi åkte till ett fint område och var hemma hos någon med ett fint hus med en pytte, puttestrand och vatten. Så vi badade. Andra gången på två år och man slapp ansträngingen med att vänja sig... varmt i luften, varmt i vattnet och alla skandinavier och britter fick naturligtvis en fin röd färg att skryta med sen. Jag använde lite solkräm men lyckades bränna mig litegrann på näsan.

Vi åkte dit med amerikanska skolbussar och hela området såg ut som taget ur sims 2.. Mycket här ser ut som om det är taget från sim 2 och varje gång tänker jag, det är alltså så man ska göra... Vi fick skriva på en karta vart vi är ifrån och så fick vi obegränsat med mat och dricka. Sen fick man göra vad man ville i några timmar så många badade. Maja badade inte utan tänkte sitta och lugn och ro och teckna lite men hennes anteckningsblock drog uppmärksamhet till sig och det ena ledde väll till det andra och hon fick en teckning såld för 20 dollar. Vilket vi bestämt skulle fira :)

Vi lyckades hamnade på ett sådant där "möbel"- party ;) men det var inte väldans kul och många sprang omkring och tjatade "under 21- inside now, cops are coming". Så vi bestämde oss för att åka hem till han som bjöd oss till festen (som var under 21) även om jag inte var överförtjust i idén att bli körd av någon som druckit en halv öl, igen.... även om det var fler än en halv öl förra gången. Attityden till fyllekörning är helt annurlunda här, även om jag anses ganska överförsiktig även hemma. En, två öl och sedan sätta sig bakom ratten är helt okej, inte ett dugg konstigt. När jag sa att han inte kunde köra eftersom han druckit tittade han på mig som om jag var dum, som om det var typ vatten han hällt i sig. Men vad ska jag göra... han verkade ju nykter, men ändå, det är ju inte som om de som sätter sig bakom ratten efter att ha druckit tänkte att nu är jag för full till att köra, detta kommer att sluta illa, jag är absolut inte kababel till att köra.

Iallafall, vi åkte hem til honom men hamnade hos en engelska och spelade det fantastiska kortspelet, men med lite andra och fler regler. Och jag är ju en sådan fantastisk bra spelade eftersom jag är så uppmärksam och ju längre spelet går ju mer uppmärksam bli jag vilket resulterar i att spelet går ännu bättre för mig. Och sen spelade vi ett annat dryckesspel och sen gick vi hem. Vilket mer eller mindre var en språngmarsch då jag inte fick ha mina cigaretter i fred. Vilket kanske var för det bästa för nu insåg jag att jag faktiskt var på campus och jag kan inte röka här. Jävligt konstigt att man inte kan röka utomhus, så mycket för frihet.

Och nu är kl 10:40 och jag inser att denna dag kommeri inte att bli den roligaste. Måste till världens kallaste bibliotek och trixa med en uppgift tills på onsdag.

Men om 20 min är det frukost och just nu är jag glad att jag har ne resturang att gå till :)

I'm sweetn' like a pig

It is really, really hard to get used to the weather. Right now it is 29 C outside and 21 C inside... but it feels really, really cold inside.. But I think that Emmie and me has it warmer in our room than everywhere else inseide, cus we doesn't use the airconditioner... I refuse... :) So I guess it maybe is 18 C inside.. It is not hard to get use to that is is that hot outside, it is actually really nice but the thing that enoys med is that it is so cold inside.. And I expect it to be colder outside than inside cus that is how I've been living my live for 24 years. I understand that they want it colder inside but it would be nice not to actually freeze as soon as I go inside.

Kimberly invited me to a party on Tuesday and we were supposed to talk on facebook about it but I havenät got the time to actually send her a message and I guess it is the same thing the other way around. I'm thinking to not to anything about it cus I'm kind of stressed and I don't know the right thing to do and I just assume that there will come other opportunities. But I really like the comment Maja did when I told her:
- Did you tell her that you are six people?
I like to belong to a group :) I started a joke with Signe about how we are like a amoeba (amöba.. kollade nordstets men jag är skeptisk till vöersättningen) and that comment fits right in to that joke.

Time has never been my friend and it sure isn't getting any better. I'm late to basically everything and Bob thinks it's strange that I keep being late when I know about it but this is really nothing I can do anything about, I try every day and every time to do something about it but I just don't have any perception of time and time always work against me. Even though I'm Swedish I think that Sweden tend to take time a little to serious and a little to personal which kind of affects me in a bad way.. even though I always feel ashamed of being late and I know that it is no one elses fault but mine. There's no excuses... But still... relax a bit :)

My friend just called :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Superfantasticsupernice :D
She kind of knew about everything already thought.. I guess I tell the most important parts here :)

Anyway...

More studying

Paths and roads

I'm thinking about that the only shortcut path I can see around here is the one leading up to the international office. Apparantly american people don't take shortcuts, maybe cus they are used to sitting in their cars and it's kind of hard making shortcuts with the car I can imagen, I wouldn't know.... I have neither a license or a car, so

I'm having some trouble with my studying, the work is starting to pile up but now it is more a question of not doing anything rather than not understand anything.So it's basically back to normal.

We didn't watch Matrix last night. It took to long time and I got tired of the whole thing.... It's okay that everything takes twice the time when it is the middle of the day but when the clock turns eleven and you have to get up at eight it is not that funny.

Cherry Coke

I've heard about it, I rekognize the flavour but I can't say that i ever seen it before.. Good though.. (which is not a good thing on second hand)

Because of my 5:30 pm to 8:20 pm class on Wednsdays I can't have dinner and that has led me to buy granola bars (not that heathy but anyway) and bread and youghurth and stuff so that I have something to eat. But I think that I would not probably die with eating "just" two times a day... but I et nervous anyway for not eating so I eat a little three times instead and because it is not the most healthy choises I think that I'm actually eating more those days I think I eat less.

But as soon as I get my act together I will be frequently seen in the swiming pool

But now...

Shower and movie :)

Maybe Baby

Okay, talked to Maria Costa yesterday and the ball is in motion. I'm going to stay, it will cost me but I'm staying. And my classes are becoming more and more clear to me, two of them is like the journalistik class at home, the class I took and actually finished stuff during rahter than after, one of them is like the grafisk from and photo class I took but only regarding one lesson, the lesson that was the most fun and the last one is like one of the first classes I had in MKV but without a useless ignorant book and with actuall usefull information. I feel like I'm learning :)
But I still don't know what classes I'm going to take next year. It will be a suprise.. Would be fun to go to Washington though.. but the cost is gonna be a problem I think.. 1 000 dollars, I don't think I ever will have that amount of money to spend, well if I haven't bought this stupid pc that has not giving me anything but trouble (okay, somethings but they are not overrepresentative) I might have had that kind of cash.

Anyway...

I was kind of thinking about,

A girl in my class invited me to a party on friday, don't know how serious she was and don't wanna be overexcited and reveal the dork that I am. But I know I will be thorn cus I want to go and see the sex and the city movie and hang out with my friends and go to this party. But I think that I will choose the party, cus maybe there will be others there with journalism as a major and I would really lik to hear why they choose that and how their understanding about things are.

Pictures :) :) :)

http://picasaweb.google.se/mimmi.tornberg/ETSU02#

I'm staying

Even though I miss my friends and everything I have decided to stay. I donät think about my missing my friends as a bad thing, I think it's a good thing. Cuz it just means I like my friends and not that I donät want to be here. I shuld have listened to them in the first place when they said I should defenitly applie for a year.... no, I said, it's better this way cuz then I wont be gone to long... They know me better than I do :)

Maybe I will go to Wasingthon during January to this seminare :)

Still miss my friends

I regret that I didn't bring any photos.. sure I have a lot of them on my computer but it is not the same.. I should have make time to do some scrapbooking cards to bring with me. And not only for me but to show others aswell. Maja has this binder that her friend made for her with photos and it is really nice, I'm jealous.

Even though I don't see most of my friends during the summer and I don't speak with all of them all the time, every day. But at this point I feel that I really want to and I miss that I haven't spoken with any of them yet, in the phone.. I've spoken to my friends. It's not that I haven't heard from any of them. I have.

I miss my friends

That's basically it... I miss them

Let's go to the mall

I think Al is my hero today. The plan was to ride bikes to the mall, a distance of 3 km maybe. I don't know and I wasn't so excited about it in the beginning. We got our bikes and I relized that my shoice of bag was not the most bright one. But Al put my bag in his backpack. A favor mostly uppricated. When we were going back I of course had the same problem but with a shoppingbag aswell. Al did the same favor once again and after a few meters of biking he took my shoppongbag too. But when we were almost back the shoppongbag started to tear up and I thought that it is really unfair that Al goes to so much trouble when it's not even his things so I took my shoppingbag and started to lead my bike. But then Al took my bike for me. Al is defenitly my hero of today.

By the way, I lost the key to the bike at the mall, luckely someone had turned it in to the lost and found. It was panic for a while but it's good to know that you can trust people. I always have luck with those things :)

Tonight were going to go to a ghosthouse.. it's gonna be awseume..

I'm so good it hurts sometimes

Hm, jag tycks alltid lyckas med att försätta mig själv i situationer som mer eller mindre kan anses som komiska ur ett större perspektiv. Och jag kan välja, jag kan välja att vara bitter och sur eller se det hela från ett kosmiskt perspektiv och mer ha roligt åt det. Det blir defenitivt en historia att berätta. En spännande en och man vet ju aldrig för till skillnad från dramaturgin så fortsätter sagan med tiden.

Och förlåt förresten, jag kommer att förlänga mitt stannande. Jag har inte så mycket att göra hemma förutom att undvika att bli vuxen och stor. Jag vill inte vara vuxen och stor. Fast jag vill inte vara liten och försöka vara cool heller. Ett mellanting är att föredra, Mellantinget som är här och som även fanns hemma som jag bevarar inte finns längre.

Jag är helt förtjust i att man får minute maid juice och frukt till frukost, även om jag även skulle upskatta bröd som innehöll mer än socker och luft...

Idag är det filmkväll med IronMan, ska bli skoj och sen efter det så tror jag det blir typ singstar... får se hur det utvecklar sig.


I'm on top of this..

At first it just boring, then its numbing... but she'll continue. And after a while I need to bite myself to not scream of boredom, then I bite my pencil. Then I think of ways to hurt myself, then I think of ways to hur others. And in the end I just wanna cry... lie on the floor and cry like a baby. I tread going to those classes. But still, the professor is good.

Krille krokodil - Arne, har du någonsin funderat på att ta livet av dig
Arne Anka - Nä, när jag känner sådär så funderar jag mest på att ta livet av andra.

"I want this music on my funeral"

Egentligen så är jag inte bekväm med att nämna namn i min blogg.. eftersom jag vet inte hur de jag känner vill bli refererade till. Jag har inga problem med när jag läser på mina vänners bloggar att de skrivit mitt namn och vad jag sagt eller gjort och så men ändå känns det fel. det känns lite som att jag hänger ut människor utan deras tillåtelse och deras uppfattning om hur det var eller vad som sas kanske är helt annurlunda än hur jag uppfattade det hela.

I vilket fall så börjar jag även tycke att det är svråt att skriva blogg om USA när jag inte kan nämna namn. Det mesta som är är om de jag träffar här och om jag inte kan nämna dom så har jag inte så mycket att skriva. Så jag ska göra ett udantag.

Just nu är jag väldans stressad.. har en beat- lista jag borde göra och en observation att skriva rent och telefonnummer att kolla upp och mailadresser och göra en lista på viktiga personer som jag måste kontakta.. så det är en del.

Men jag kan berätta en sak.

Igår var vi på acustic coffehouse och "tittade" på ett liveband. Det var openmic night där så det var inget etablerat. Det var två gubbar, den ena med en trumma och den andra med en gitarr och ett munspel, han med gittaren sjöng. Jag är har inge större på musik men jag förmodar att det var någon slags country han stod och gnällde om. De som var där lyssnade uppmärksamt utom vi som sitter och pratar.
Bob: I want this music on my funeral
ämnet var inte ens berört
Alla: skratt
Bob: Because if I'm dead I want someone else to die to
Vilket gör att jag asgarvar.
Bob är nog den som jag kommer att nämna mest i bloggen, hans kommentarer är inte av denna värld och de är lika roligt spontana varje gång.

Fem av fem toasters :)

As a beat journalist you have to think inside your beat all the time. Note everything that pops into your mind and never think a story is to small to write down

En evigheeeeet...

Laddar ner open office... takes forever..

lite bilder under tiden..

Matbild ;) man får ju inte göra publiken besviken.... mer kommer att komma. Håll utkik


Kaffe, såklart

At The Cave, såklart
Jag sitter och pluggar i The Cave
Plugg, såklart


Seventeen years...

It probably took me about 16 years before I figured out how to study and to actually do it. To bad I can't saty in scool for no longer than 18 years.. I have one year left, at best..
I really like my classes, they are orginazed and I'm basically sure of what to do. Right now I'm reading some articles even though I don't know if they were for last week or for this week.. but I figure it out..

Played pool yesterday and relized that I really suck at it. But that's okay, I don't care... It's that I don't want to ruin for everone else. Today we are going out to see a band play at this coffee house we'we been at before.

My jetlag is defently gone now, I overslept today and didn't really relize it but in the end it didn't matter cus our class was cancelled due to the labor day even though it was yesterday. A bit strange but still.

Back at home I love eating scrambled eggs for breakfast because I get it so seldom. It is only my mom who botter to cook in the morning, preparing and everything. But here at the lunch cafeteria, they have scrambled eggs every day.. And now I'm starting to get a little bit sick of it. I need to try something else. Maybe I should try the sugarbuns with mushroom sauce.... seems kind of creepy but I will never know unless I try it.


Are U ready to take the final?

Okay, now I have to do some serious studying

Alla hade rätt, utom jag

Jag sa: Ett halvår blir nog bra, Någon sa: du kommer ångra dig
Jag sa: Jag vill inte åka, Någon sa: du kommer ångra dig
Jag sa: Jag vill hem, Någon sa: du kommer ångra dig
Jag sa: Jag klarar inte det här, Någon sa: Jodå, det blir bra
Jag sa; Det kommer aldrig bli bra igen, Någon sa: Jodå, ge det lite tid
Jag sa: Det kommer aldirg att bli rolig, Någon sa: Jodå, det kommer bli samma
Jag sa; Jag menar det verkligen, Någon sa: Nu, ja men vänta lite så kommer du ångra allt du har sagt
Jag sa: Det kommer jag inte alls, jag hatar att vara här.

Förlåt. Om jag kunde skulle jag låta bli att vara så dramatisk för jag känner mig alltid så dum efteråt och om jag kunde så skulle jag hålla inne med allt jag tänkte så slipper jag säga olika saker hela tiden. Men tyvärr, jag har inget tålamod och jag kan inte vänta och jag är säker på min sak, just precis då i det ögonblicket då allt är som hemskast och jag tror fullt och fast på att dramatiken bidrar till att alla andra utom jag har rätt i slutändan.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, varken vad jag vill eller vad som är möjligt.

Förresten så ber jag om ursäkt för att spä på fördomen att svenkar är stela människor som inte dansar. Jag försökte verkligen, men tydligen så är det inte dans :)


RSS 2.0