Egentligen

Egentligen kommer jag väll inte göra så himla mkt på denna blogg (mer än att publicera bilder på mitt pyssel om jag kommer så långt någon gång) utan mer på Spanien bloggen. Och jag hoppas på att den blir långvarig men man vet ju aldrig, får jag inget jobb så får jag försöka någon annanstans.Rörigt

Försöker bringa lite ordning i ett kaos... inte lätt. Men jag är mäkta stolt över mig själv när jag sitter och filurerar i koden för att få det som jag vill. I vilket fall så har jag lagt till länkar till mina andra bloggar. USA bloggen och Spanien bloggen. Den ena snart pensionerad och den andra knappt nyvaken.

Förhoppningsvis kommer jag inte att stå med lång näsa med Spanien bloggen utan kommer att tänka vad kul det var att jag började så tidigt med den.

I'm to old for this shit...

Det ligger en paradox i att klaga på de som klagar och snacka skit om skitsnackare. Inte för att jag inte gör det ändå. Känner mig för gammal för att livet ska kretsa kring vad andra gör och inte gör. Men det är klart, som "skrivare" är jag beroende av att andra är intresserade av åtminstone vad jag skriver. Om de snackar skit om min person kan jag inte göra så mycket med, jag får helt enkelt bara tacka för intresset. 

Men om man klagar eller snackat skit kan man ju iallafall sluta med något bra. 

Ursäkta röran, jag bygger om...

Ok, då när dammet har lagt sig efter året i USA och jag börjar komma underfund med vad jag håller på med, på ett ungefär, tänkte jag börja med bloggarna igen. De kommer att växa till antalet och jag hoppas att det som finns i mina tankar är av värde att publiceras på internet. 

Denna är dock högst personlig och är nog endast av intresse för de som är av intresse av mitt liv. Vilket typ blir mig själv och mamma och kanske faster :)

Skämt åsido. Jag tänker inte ändra så mycket på innehållet i denna blogg. Den får vara så rörig som den är.

Just nu sitter jag i Oslo och tycker synd om mig själv eftersom jag inte fick ändan ur vagnen och skaffade sommarjobb i tid. Men jag får helt enkelt tänka på att skaffa jobb till hösten i tid istället.

RSS 2.0