Hell just froze over

I called the guy and the guy is gonna send me some papers, the wheels are rolling and you will hopefully in a distant future find me behind the wheel of a car. I'm taking my drivers license.
Other things on the check list of today is to sneak myself into spanish class and enjoy a beer or to with a friend (or to). My lazy ass couldn't find the strength or will to apply for spanish in good time so now it is too late and I am number seven on the waiting list. Class starts today so I'm gonna call and hopefully get the answer that I can always show up and see what the teacher say.
Yeey for broing new life starting today
_______________________________________________________________________________________________
Dumma, dumma mig. Att jag aldrig kan lära mig att göra saker i tid. Jag har liksom aldrig klarat av att veta nästan fem månader i förväg vad jag vill göra (men ändock är jag skadad av det när jag tittar på jobb) och den här gången då jag nästan vad säker, klarade jag ändå inte att söka i tid. Och naiv som jag är trodde jag att restkurser faktiskt innebar att det fanns platser på dom, inte att man blev nummer sju på väntlistan. Vi får se om jag get upp och söker i tid till nästa termin eller vad jag gör.
Men, jag ha klarat av att ringa till körskolan iallafall, papper ska skickas imorgon och inom en snar framtid kommer jag att börja. Det är tydligen så att hon som äger hela butiken brukade köra mig till skolan när jag var liten (jag var ett litet special case som hade taxi till skolan, men mer om det vid ett annat tillfälle). Men så är det ju alltid när man kommer hem till där man växte upp, alla känner alla, på ett eller annat vis. Jag kan aldrig bestämma mig om jag tycker det är sharmigt eller irriterande. I vilket fall så verkar folk i allmänhet gilla mig bättre när jag kommer hem än när jag faktiskt bodde här (men mer om det vid ett ytterligare annat tillfällle)
Dagen fortsätter...

Testing, testing

Okej, jag börjar lite försiktigt, lite trevande sådär. Jag gillar ju att blogga och vill gärna skriva saker som andra gillar att läsa. Jag skriver för att jag måste, för att det kliar i fingrarna och för att jag har så mycket jag vill ha sagt och berätta men till syvende och sist vill jag att andra ska vilja läsa. Det är just viljan att läsa som peppar mig till att skriva, när andra ser fram emot att läsa vad jag skriver och det jag skriver kanske väcker en tanke eller två.
Jag började med denna blogg. Fortsatte sedan med USA bloggen för att utveckla mig och försökte använda mig av det som jag lärt mig med spanien bloggen. Nu har jag inga fler äventyr som jag kan skapa en ny blogg av, så jag återgår till min första för att fortsätta mitt "everyday life (typ).
Planerna just nu är:
  • Ta körkort
  • Lära mig spanska
Så det är ungefär vad denna blogg kommer att handla om (och naturligtvis vad jag har tänkt på). Men det kommer att bli några förändringar bland annat en helt ny design och lite språkförvirring.
________________________________________________________________________
Howdy folk's, the non native swedish ppl are not familiar with this, my first blog, but I sure hope that you will be. I'm gonna write in this blog in both english and swedish and it is not gonna be a direct translation (if non at all) and if you'r really curious about what I wrote in swedish, then use google translatior.
Plans for this immidately future:
  • Drivers license
  • Learning spanish
But of course, as well, my thoughts about my life and all else.
_____________________________________________________________________
Lo siento gente, no comprende espanol tan bueno para escribir un blog sobre mi vida....

RSS 2.0