Öh? Hur dum får man bli?

http://www.aftonbladet.se/vss/rss/story/0,2789,1057308,00.html

Tänkte då precis samma sak som antagligen nästan precis alla andra som läst samma artikel.

Hur i helvetet kan detta få fortgå? Vart kommer det här ifrån? Man kanske aldrig har gjort såhär tidigare i historien men det allra mesta har aldrig blivit gjorts tidigare i historien men inte blir det fel bara för det?

Men efter några sekunder insåg jag att jag är definitivt inte själv med att bli upprörd. Inte heller med att bli besviken och kanske antagligen inte med att känna en viss hopplöshet.

Mångkultur och tolerans är nyckelord idag som alla håller med om. Om du inte håller med är du politisk rebell som vågar tala om det politiskt inkorrekta, enligt dig själv. Enligt alla andra borde du landsförvisas och brännas som offentligt nöje på bästa sändningstid.

Men som någon försökte att påpeka igår. Tolerans och mångkultur innebär på något sätt att alla ska accepteras, men om man accepterar alla förutom dom som inte har tolerans mot mångkulturen så har man inte acceptans till alla och blir precis likadan själv eftersom man då faktiskt inte har en tolerans mot alla kulturer.

Så jag säger såhär (istället för att bli upprörd, eller upp rörd, som någon jag känner skulle ha sagt)
Självklart ska nationaldemokraterna få starta en etnisk svensk skola, det finns friskolor inom allt möjligt idag så varför ska just den här vara så förfärlig?

Jag tycker till och med att EU kan flika inte med lite bidrag till detta projekt och Sveriges stat för den delen, den svenska staten inrättade ju skolan en gång i tiden för att fostra svenska män i äkta vikingastil. Sveriges stat kan finansiera uppstartandet av skolan och så kan EU finansiera med en ö i stilla havet och så kan nationaldemokraterna flytta dit och vårda sina etniska svenska gener ifred utan inblandning från någon annan jobbig etnicitet så kan vi hälsa på om tre generationer och se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0