Testing, testing

Okej, jag börjar lite försiktigt, lite trevande sådär. Jag gillar ju att blogga och vill gärna skriva saker som andra gillar att läsa. Jag skriver för att jag måste, för att det kliar i fingrarna och för att jag har så mycket jag vill ha sagt och berätta men till syvende och sist vill jag att andra ska vilja läsa. Det är just viljan att läsa som peppar mig till att skriva, när andra ser fram emot att läsa vad jag skriver och det jag skriver kanske väcker en tanke eller två.
Jag började med denna blogg. Fortsatte sedan med USA bloggen för att utveckla mig och försökte använda mig av det som jag lärt mig med spanien bloggen. Nu har jag inga fler äventyr som jag kan skapa en ny blogg av, så jag återgår till min första för att fortsätta mitt "everyday life (typ).
Planerna just nu är:
  • Ta körkort
  • Lära mig spanska
Så det är ungefär vad denna blogg kommer att handla om (och naturligtvis vad jag har tänkt på). Men det kommer att bli några förändringar bland annat en helt ny design och lite språkförvirring.
________________________________________________________________________
Howdy folk's, the non native swedish ppl are not familiar with this, my first blog, but I sure hope that you will be. I'm gonna write in this blog in both english and swedish and it is not gonna be a direct translation (if non at all) and if you'r really curious about what I wrote in swedish, then use google translatior.
Plans for this immidately future:
  • Drivers license
  • Learning spanish
But of course, as well, my thoughts about my life and all else.
_____________________________________________________________________
Lo siento gente, no comprende espanol tan bueno para escribir un blog sobre mi vida....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0